Meijer, Johanna

Vrouwelijk ca. 1831 - 1915  (~ 84 jaar)

Persoonlijke informatie    |    Bronnen    |    Gebeurteniskaart    |    Alles    |    PDF

• Naam Meijer, Johanna
    Geboren ca. 1831  Borne (gemeente), OV, NLD Vindt alle personen met gebeurtenissen op deze locatie
    • Bij haar huwelijk was zij 26 jaar.
    Geslacht Vrouwelijk
    Overleden 31 okt 1915  Oldenzaal (gemeente), Oldenzaal, OV, NLD Vindt alle personen met gebeurtenissen op deze locatie
    Persoon-ID I8957  Dorp en Marke Losser | Tak8
    Laatst gewijzigd op 16 nov 2020